Hamarosan összefuthatsz Tom Hanksszel Budapesten

Forrás: AFP/Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
Tom Hanks forgatás Budapest Da Vinci Kód Inferno
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Tom Hanks A Da Vinci-kód harmadik részét, az Infernót forgatja majd hazánkban. Körülbelül két hónapot tölt nálunk az Oscar-díjas színész.

Budapestre jön Tom Hanks, aki legújabb akciófilmjét forgatja nálunk, a Dan Brown-regény alapján készült A Da Vinci-kód harmadik részét, az Infernót, amit ezúttal is Ron Howard rendez – legalábbis így értesült a Bors. A kétszeres Oscar-díjas színész mellett egyebek mellett Felicity Jones és Alisha Heng kap szerepet a produkcióban.

Forrás: AFP/Getty Images/Alberto E. Rodriguez

„Március közepe, vége felé kezdenek el forgatni Budapesten. A film nagy részét, körülbelül a nyolcvan százalékát nálunk veszik fel, ez pontosan ötven forgatási napot jelent. Más országba is megy majd a stáb, Isztambulban és Firenzében is megfordulnak, de összesen csak tíz napot töltenek el a két városban" – tudta meg a lap egy stábtagtól.

Korábban is megfordult néhány híresség nálunk. Például Jason Statham, a Zimány Lindával összegabalyodó Jude Law, vagy Melissa McCarthy. De felbukkant még Budapesten a Született feleségekből ismert Eva Longoria, valamint Matt Damon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.