"Leszarom, hogy feleséged van" - Gáspár Lacira nyomult VV Dóri

Gáspár Laci VV Dóri ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hangját nem, de a kebleit azért megcsillogtatta VV Dóri a villalakókkal klipet forgató Gáspár Lacinak. Tényleg ilyen szexhiánya van már a szilikonlánynak? 

Megtetszett volna VV Dórinak Gáspár Laci? Az alábbi videó tanúsága szerint nagyon is, a szőke villalakó ugyanis bugyiban és melltartóban üldözte az énekest, akit ezúttal tényleg megsajnáltunk.

Úgy tűnik, amíg a valóságshow párocskái, Dennis és Fanni, valamint Laci és Edina vígan kufircolnak, Dórinak kezd az agyára menni a szexböjt... Ezek után a VV pikánsabb jeleneteire vágyók joggal reménykedhetnek abban, hogy a playmate a szintén facér Robinnak is megadja magát egy alkoholos estén. Persze, azzal a gondolattal is érdemes eljátszani, mi lesz, ha Laci tér vissza. Nekik ugyanis van még egy le nem játszott szerelmi meccsük egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.