Nem hajlandó lemondani lányáról Bobby Brown

agyhalott élet lélegeztetőgép rendőrség lány orvos Bobbi Kristina Brown Bobby Brown nyomozás Whitney Houston édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint az orvosok már nem tudnak segíteni Bobbi Kristina Brownon, édesapja azonban nem hagyja, hogy lekapcsolják a gépekről lányát. Mindeközben a rendőrség újabb nyomozást indított.

Továbbra is ellentmondásos hírek érkeznek Bobbi Kristina Brown állapotáról. Míg tegnap több forrás szerint is lekapcsolták a gépekről a néhány éve hasonló körülmények között elhunyt Whitney Houston és Bobby Brown közös lányát, addig mások arról írnak, az édesapa hétvégéig kapott időt orvosaitól, hogy meghozza ezt a rendkívül nehéz döntést.

Forrás: Northfoto

Ahogy a Life.hu is megírta, az orvosok csütörtökön azt mondták a családnak, már nem tudnak többet tenni a lányért. Az Entertainmentwise szerint azonban Bobby Brown nem hajlandó lemondani Bobbi Kristináról.

Bobbi Kristina Brownra a hétvégén talált rá párja, Nick Gordon a fürdőkádjukban eszméletlen állapotban. Édesapja, Bobby Brown lánya állapotáról szóló, a napokban megjelent hivatalos közleményét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.