Berki Krisztián végre kedves volt Erdélyi Mónikával - vagy mégsem?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
köszöntés névnap Erdélyi Mónika Berki Krisztián
Berki Krisztiánnak végre sikerült kedveskednie műsorvezetőtársának, Mónikának. Azért gúnyos megjegyzés nélkül most sem bírta. 

Berki Krisztiánnak korábban még úgy is sikerült beszólnia műsorvezetőtársának, Erdélyi Mónikának, hogy Mónika éppen nem tartózkodott a stúdióban. De már és úgy is megbántotta, hogy éppen élő adásban szerepeltek – csupán Mónika önuralmán múlott, hogy nem robbant botrány a gonosz megjegyzés miatt.

Berki ma reggel névnapja alkalmából köszöntötte Erdélyi Mónikát, és hozzátette, óvatosan ünnepeljen –utalva ezzel Mónika súlyára. Egyébként a beszólás egyáltalán nem volt jogos, hiszen a műsorvezetőnő épp most adott le 10 kilót

Micsoda páros! Sarka Kata Craig Daviddel pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-sarka-kata-modell-craig-david-enekessel-pozolt-aki-budapesten-koncertezett-caramellel.htmlKatának egy közös kép erejéig sikerült összebújnia Craig Daviddel, aki vasárnap Budapesten koncertezett Caramellel.TV + Bulvár--Ezzel lehet feldühíteni a Barátok közt sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-gubik-agnes-szineszno-nem-vagyott-nepszerusegre-zavarja-ha-beleneznek-a-kosaraba.htmlOlyan népszerűségre, amit a Barátok közt ad, sosem vágyott, nem ezért vállalta el Berényi Ágnes szerepét Gubík Ági, aki egy interjúban vallott az országos ismertség árnyoldalairól. TV + Bulvár--Majka durván beszólt Gesztinek!http://www.life.hu/bulvar/20150504-majka-rapper-durvan-beszolt-geszti-peternek-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlGeszti Péter rap szövegeit "kín-rímek tömkelegének" nevezte, szerinte "semmi üzenetük nincs" – Friderikusz szája tátva maradt Majka kijelentésétől.TV + Bulvár--BulváRap: Cserpes Laura bizalma Berkiben töretlenhttp://www.life.hu/bulvar/20150503-bulvarap-hegyi-roli-berki-krisztinan-cserpes-laura-sarka-kata-karasz-robert.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + BulvárOrigoKulcsár Edina családi bulit tart anyák napjánhttp://www.life.hu/bulvar/20150428-csaladi-bulit-tart-kulcsar-edina-miss-world-hungary-anyak-napjan-a-dedivel-edesanyjaval.htmlKulcsár Edinát dédnagymamája és édesanyja nevelte fel, a mai napig ők állnak hozzá a legközelebb. A világ második legszebb lánya örökre hálás marad a két nőnek, akik mindent elkövettek, hogy Edinának valóra váljanak az álmai. Együtt ünneplik az anyák napját!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzulák Andrea sokat küzd, hogy elfogadja önmagáthttp://www.life.hu/bulvar/20150502-szulak-andrea-a-tv2-az-enek-iskolaja-mentora-sokat-kuzd-azert-hogy-elfogadja-onmagat.htmlAz ének iskolája mentora még most is folyamatosan tanulja, hogyan fogadja el önmagát a hibáival együtt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.