Rékasi Károly fontos munkát vesztett el

Forrás: RTL Klub -
szinkron szinkron munka helyettesítés Mission Impossible Tom Cruise Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész, aki eddig sokszor kölcsönözte hangját Tom Cruisenak, sajnálatos balesete miatt, nem tudta vállalni a Mission: Impossible film legújabb részének szinkronizálását.

A Tom Cruise-t legtöbb alkalommal szinkronizáló Rékasi Károly, aki Ethan Hunt állandó hangja, motorbalesetet szenvedett a közelmúltban, így sajnos vele nem készülhet el az új Mission: Impossible film szinkronja.

Forrás: RTL Klub

A hirtelen előállt sajnálatos helyzetben helyettesítése különleges módon történik majd, mert egy fontos szerepre odafigyelnek a világhírű stúdiók: a forgalmazó és a szinkronstúdió is ajánl a szerepre általa alkalmasnak ítélt színészeket, közülük pedig a gyártó stúdió – jelen esetben a Paramount – szakemberei választják ki a szerintük legmegfelelőbb hangot, színészt. Ez alkalommal Széles Tamásra esett a választás, így ő kölcsönzi majd a hangját Ethan Huntnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.