Stohl András visszavágyik a képernyőre?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
televízió színház színész Stohl András műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves színész állítólag minden erejével azon van, hogy újra az RTL Klubnál dolgozhasson.

Andrást egy 2010-ben okozott közlekedési balesete után „száműzte” a képernyőjéről az RTL Klub. A lap információi szerint a színész most mindent megtesz az érdekében, hogy visszatérhessen a csatornához, és ezért egész nyáron az RTL Klub vadiúj sorozatában, a Divorce-ban forgat. - írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az egykori műsorvezető több színházi fellépését is visszamondta az utóbbi időben, hogy újra a televíziózásnak szentelhesse a legtöbb idejét. Például csalódniuk kell azoknak is, akik a Szegedi Szabadtéri Játékokon szerették volna őt megnézni, hiszen végül nem lesz ott a várva várt Mamma Mia! musical előadásaiban Sam Carmichaelként. Az utóbbi években a színészt főként a színpadon láthattuk, hiszen a fél évig tartó börtönbüntetése után csak oda térhetett vissza.

A Blikk próbált beszélni Andrással, de jelenleg nyaral. Az RTL Klub kommunikációs osztálya pedig az egy meglehetősen szűkszavú közleményt írt: "Az őszi terveinkről egyelőre nem kívánunk nyilatkozni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.