Jules Bianchi ma lenne 26 éves

Forrás: AFP/Alexander Klein -
halál Forma-1 Jules Bianchi születésnap
A fiatalon elhunyt Forma-1-es pilóta augusztus 3-án ünnepelné 26. születésnapját. 

Ma lenne 26 éves Jules Bianchi, aki 2014 októberében szenvedett súlyos fejsérülést, majd július 17-én elhunyt. Nizzában rendezték meg temetését, hamvait később a tengerbe szórták.

Forrás: AFP/Alexander Klein

A Hungaroringen rendezett 30. Magyar Nagydíjra családja is eljött, egykori pilóta társai pedig nagyon meghatóan emlékeztek a versenyzőre. Bár a pályán egymás ellenségei, a tragikus baleset összekovácsolta a pilótákat.

Megalázó vagy megtisztelő, ha Pumped Gabo megcsapkod?http://www.life.hu/news/20150731-voxpop-az-utca-embere-velemenye-pumped-gaborol.htmlVlogOli ezen a héten is megkérdezte az utca embereinek véleményét. Ezúttal Pumped Gabo volt a központi téma. NewsOrigoSzemétbe dobtak egy milliókat érő Zsolnay-vázáthttp://www.life.hu/news/20150731-szemetbe-dobtak-egy-milliokat-ero-zsolnay-vazat.htmlTöbb mint száz éves, emberméretű Zsolnay-vázát találtak Pécsett, építési törmelék mellett.NewsMTIKutyával vonatoznál? Van egy rossz hírünkhttp://www.life.hu/news/20150730-juliustol-nem-lehet-kutyaval-utazni-a-helyjegyes-vonatokon.htmlJúliustól kizárólag emberek szállhatnak fel a helyjegy köteles vonatokra. NewsThinkstockEgy kukában találtak rá az eltűnt kislány holttestérehttp://www.life.hu/news/20150730-egy-kukaban-talaltak-ra-az-eltunt-kislany-holttestere.htmlVasárnap reggel a ház körül rollerezett a nyolcéves kislány, majd eltűnt minden nyom nélkül. Hétfőn este akadtak rá a holttestére.NewsThinkstockAzonnal akarjuk! Ő itt Tonkey, a macikutyahttp://www.life.hu/news/20150729-tonkey-maci-kutya-shar-pei.htmlFigyelmeztetünk, fel kell készülnöd a legeslegcukibb dologra, amit valaha láttál!News--Bobbi Kristina Brown párja az internetről értesült a lány halálárólhttp://www.life.hu/news/20150728-bobbi-kristina-brown-parja-nick-gordon-az-internetrol-tudta-meg-a-lany-halalat.htmlBobbi Kristina Brown halála azonnal bejárta az internetet. Onnan értesült róla barátja, Nick Gordon is.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.