Megható videó! Így emlékeztek Jules Bianchira a Hungaroringen

Hungaroring Magyar Nagydíj Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Nagydíjra érkező Forma-1-es pilóták és a nézők is néma csenddel emlékeztek a fiatalon elhunyt Jules Bianchira. 

Jules Bianchi szülei is megérkeztek vasárnap a Hungaroringre, a 30. Magyar Nagydíjra, amelynek befutója Sebastian Vettel lett. A nyertes Bianchinak ajánlotta győzelmét, a csapatrádióban és a dobogón állva is.

A rajt előtt együtt gyászoló pilóták Bianchi szüleit is maguk közé hívták. Könnyfakasztó képsor következik:

Szörnyű tragédia a plázában! Az anya meghalt, de a fiát még megmentettehttp://www.life.hu/news/20150727-mozgolepcson-tortent-balesetben-halt-meg-az-anya-fiat-meg-meg-tudta-menteni.htmlEgy kínai bevásárlóközpontban történt a tragédia. Egy anya meghalt, viszont gyerekét még meg tudta menteni.NewsThinkstockÍgy még soha nem láttad Katalin hercegnét - Fotók!http://www.life.hu/news/20150727-katalin-hercegne-nagyon-racsodalkozott-egy-kisgyerekere.htmlA Kensington Palotának szerencsére saját Twitter-oldala van, így semmiről nem maradunk le. Most például Katalin hercegné furcsán csodálkozó arcában gyönyörködhetünk.News--Bombariadó volt Ferihegyenhttp://www.life.hu/news/20150726-bombariado-volt-ferihegyen.htmlVasárnap kora délután bombariadó volt a Liszt Ferenc repülőtéren. NewsOrigoKét fiatalt ért áramütés Veszprémbenhttp://www.life.hu/news/20150726-ket-fiatalt-ert-aramutes-veszpremben.htmlHajnalban, fél négy körül érkezett bejelentés a mentőkhöz Veszprémben. NewsThinkstockTankCsapdába esett Berki Krisztián - Rockerekkel csapatja az olimpikonhttp://www.life.hu/news/20150726-berki-krisztian-olimpikon-a-tankcsapdaval.htmlKi a kakukktojás az alábbi képen? News--Egy holttestet találtak a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20150726-egy-holttestet-talaltak-a-vizben-egy-ferfit-tovabbra-is-keresnek-a-balatonban.htmlA szombati vihar után éjszakáig folytatták a mentési munkákat a Balatonnál, sokan a vízirendőröknek, a vízimentőknek és az önzetlen hajósoknak köszönhetik életüket, két férfi Balatonfürednél eltűnt a vízben még a vihar előtt, akiket nem találtak meg. Vasárnap egy férfi holttestét találták a vízben, azonosítása folyamatban van - értesült az MTI több forrásból.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.