Élő adásban verte terhes feleségét a mulatóssztár - Videó!

terhesség feleség verekedés videó megcsalás műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő jelenet zajlott le minap az egyik élő televíziós műsorban, Romániában. A vendég a zenész Nicolae Guta volt, aki a felvétel alatt megütötte a saját feleségét. 

A „cigányzene királyaként” is emlegetett férfi és várandós barátnője, az egykor táncosnőként dolgozó Lulia és mostohafia, Guta együtt jelent meg a műsorban. Mint kiderült azért, mert a pornósztárként is dolgozó Guta be szerette volna vallani, hogy lefeküdt mostohaanyjával. A nő persze rögtön tagadni kezdte a történteket, erre a roma zenész megragadta a párja haját, és ütni kezdte a fejét.

A biztonságiak azonnal közbeléptek, és elráncigálták a férfit, aki dührohamot kapott. A helyzetet tetézte, hogy jelen volt még Guta korábbi barátnője is, aki a mulatóssztár feleségével feküdt össze. Micsoda sztori!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.