Itt a lehűlés! Már csak órák kérdése és felveheted a pulóvered

Forrás: Thinkstock -
hidegfront kánikula lehűlés szeptember ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a hőségriadó, előbb az ország nyugati részére érkezik meg a hidegfront, később mindenhol előkerülhetnek a melegebb ruhadarabok. 

Az időkép azt írja, szerdán nyugati, északnyugati határainkat eléri az a lassan mozgó hidegfront, amely napokig meghatározza majd időjárásunkat. Nyugaton megnövekszik a felhőzet, és itt már zápor, zivatar is kialakulhat. Az ország más részein még sok lesz a napsütés. Csak estétől lehet felhős az ég, és alakulhat ki szórványosan zápor, zivatar - kivéve a keleti, délkeleti megyékben. A Dunántúlon megerősödik az északnyugati szél. Nyugaton, északnyugaton 25 és 28, máshol még 29 és 35 fok között alakul a csúcshőmérséklet, keleten, délkeleten lesz a legmelegebb.

A front várhatóan vasárnapra vonul át fölöttünk, így hétvégére országszerte jelentősen visszaesik a hőmérséklet, búcsút int a nyárias meleg.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.