Újabb titokra derült fény Király Viktor amerikai szerepléséről

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Király Linda nevezés verseny The Voice Gwen Stefani énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban is hírt adtunk róla, az énekes a tengerentúlon is szerencsét próbált: Amerikába repült, hogy a The Voice című műsorban mutassa be tehetségét. Most kiderült, hogy nővére nélkül mindez meg sem történt volna.

Király Viktor, aki feltehetően sikerrel vette a tehetségkutató első akadályát, a Music FM Öninditójában árult el részleteket a szerepléséről. Például azt is, hogy nővére nélkül biztosan nem indult volna, ugyanis ő nevezte be a versenyre.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Van egy nagy fegyverem, egy segítségem a saját komplexusaim ellen. Linda az egész zenei karrieremet mindig támogatta, amikor rám néz és hallgat engem, látja, amit én nem” – mondta az énekes, akivel Gwen Stefani nyilvánosan flörtölt a felvételen.

Király Viktor a válogatóról is mesélt pár szót: „Egy stúdióban négy dallal kellett készülni, és onnan tudod, hogy jó úton jársz, ha egynél több dalt is el kell énekelned. Én négy dalt énekeltem.” Alig várjuk, hogy láthassuk ezeket a prodkciókat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.