Együtt ivott a gyerekekkel, és melegpornót mutatott nekik a kiskunhalasi tanár

Forrás: Thinkstock -
pornó diákok melegpornó tanár Kiskunhalas botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztett börtönbüntetést kapott a kiskunhalasi tanár, aki egészen sajátos módon igyekezett megnyerni a gyerekek szimpátiáját.

Osztálykiránduláson ivott együtt diákjaival egy kiskunhalasi tanár. A 40 éves pedagógust azután tartóztatták le, hogy kiderült (most kapaszkodj), az egyik 9. osztályos tanítványa megharapta egy másik diák nemi szervét. A református gimnáziumban fegyelmi eljárást indítottak ellene, és nyomozni kezdett az ügyészség is. Fény derült arra, hogy a tanár az oszálykirándulásokon megengedte a diákoknak, hogy alkohol igyanak, és ő maga is ivott velük. A diákok nem akartak ellene vallani, mert kedvelték, ahogy a szülők is.

Forrás: Thinkstock

A tanár melegpornót is mutatott tanítványainak, saját szexuális életéről mesélt, valamint bevallotta a gyerekeknek, melyik lánnyal szexelne szívesen.

O. Adrián Péter felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és két évre eltiltották a tanítástól is.

A tanár azért nem kapott leölteni börtönt, mert az indoklás szerint egy sok problémával küzdő osztályt vett át, és pozitív változást ért el a diákok körében tanulmányukban és magatartásukban - számolt be a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.