"Feljelentést teszek gyilkosság gyanúja miatt" - Eltemették a Maradj talpon!-ban meghalt lányt

Forrás: -- -
halál Maradj talpon! (vetélkedő) temetés Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életét vesztette egy néző a Maradj talpon! forgatásán. Noha a 32 éves Kingát már végső nyugalomra is helyezték, a szerettei még mindig értetlenül állnak a halála előtt.

Családja szerint a cukorbetegsége miatt Kinga mindig mindenhová magával vitte az inzulinját, ezért sem értik, hogy a felvételen miért nem volt nála. "A múlt héten temettük el a kis unokámat a marosvásárhelyi temetőben katolikus szertartás szerint. Nem tudom, mi történhetett vele, mert a cukrán kívül soha semmi baja nem volt" – nyilatkozta Erzsike, Kinga Erdélyben élő nagymamája a Blikknek.

Forrás: --

"A lányomék azt mondták, a stúdióban ki akarta venni az inzulinját, de semmi nem volt benne. A testvérét még a helyszínről felhívta telefonon, hogy nem érti, miként fordulhatott ez elő, mert mindig volt benne elég adag. Ezt követően hívták az orvost, aki a műsorban volt. Ő beadott neki valamit a helyszínen, utána elájult.

Hívták a mentőhelikoptert, de már nem tudták felébreszteni. Ennek nem szabadott volna megtörténnie..."

Azt gondoltuk, hogy a történtek után legalább eljön valaki a temetésére a tévétől, de senkit nem láttam.

"Még a búcsúztatóra is a testvérek, a rokonok és a szülők rakták össze a pénzt" – mondta.

Kinga közeli barátja, András ennél is továbbment. Úgy véli, manipulálták a hölgy inzulin­adagját.

"Szerintem manipulálta valaki az inzulinját. Azt is sejtem, hogy kicsoda. Be fogok menni a rendőrségre, és feljelentést teszek gyilkosság gyanúja miatt" – magyarázta még mindig feldúltan András, hozzátéve: azóta sem tudják, hogy pontosan miben halt meg Kinga. "A családja próbál intézkedni, hogy kiderüljön, de nagyon le van lassulva az ügy."

Megszólalt az MTVA

A lap megkereste a köztévé sajtókapcsolati vezetőjét is, aki a következő tájékoztatást adta: "A közmédia továbbra is osztozik a család mély gyászában, akiknek kifejezett kérésük volt, hogy a tragédiával kapcsolatban további nyilatkozatot ne tegyünk. A család kérését az MTVA tiszteletben tartja."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.