Tragédia! Öngyilkos lett a sztárok kedvenc sminkese, Jake Bailey

Forrás: Instagram/byjakebailey -
öngyilkos rendőrség sminkes öngyilkosság sztárok Hollywood Jake Bailey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs olyan világsztár, aki ne dolgozott volna együtt a 37 éves férfival, akinek holttestét a saját autójában találták meg több búcsúüzenettel. Halálát szén-monoxid-mérgezés okozta. 

Hollywood egyik kedvenc sminkesét nem csak a szakma, hanem az egész sztárvilág gyászolja. A mostanában fotósként is dolgozó férfi a halála előtt Emmy Rossummal utazott egy repülőn. A halálhír hallatán a színésznő teljesen kiborult, és Twitteren búcsúzott el barátjától – írja a Hollywoodlife.

Jake Bailey Forrás: Instagram/byjakebailey

Jake olyan hírességekkel dolgozhatott együtt, mint Kate Perry, Selena Gomez vagy Angelina Jolie, a munkái pedig a legnagyobb magazinokban jelenhettek meg. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg az öngyilkosságot, de a hátrahagyott üzenetek alapján valószínű, hogy a sminkes önként vetett véget az életének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.