Csobot Adél terhesség kisbaba Sztárban sztár produkció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár produkciójában is a hír, hogy Csobot Adél babát vár Istenes Bencétől. Bár az énekesnő már a harmadik hónapban van, a tévéshow készítőinek egy szót sem szólt állapotáról.

A sugárzóan szép kismama hétről hétre elképesztően dinamikus produkciókkal nyűgözi le a zsűrit a Sztárban sztár adásaiban. Nicki Minajként például táncos fiúk emelgették, és még jól meg is táncoltatták.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Mindenki nagyon meglepődött, amikor kiderült Adél terhessége, hiszen senki sem tudta. De ennél még nagyobb volt az öröm, amikor megtudta a stáb a nagy hírt. Persze ezzel együtt azonnal szóba került a lehetőség, hogy esetleg felülvizsgálják az Adélnak korábban kitalált feladatokat, nem okozna-e problémát valamelyik sztár megformálása. De ahogy eddig sem, úgy Adél továbbra sem szeretne különleges elbánást, így a Liza Minelli-előadásra is ugyanolyan elánnak készül, mint eddig az összesre, pedig abban a három percben is kell táncolnia bőven” – tudta meg a Blikk egy informátortól, aki szerint ennek ellenére szóba került, hogy amíg az énekesnő versenyben van, próbálnak rá jobban vigyázni.

„Ezúton is gratulálunk Adélnak, szívből örülünk a boldogságának. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy a Sztárban sztárra való felkészülése, éppúgy, mint a versenyben lévő többi énekesnek, továbbra is zavartalan legyen. Továbbra is az a célunk, hogy a nézők egy igazán szórakoztató műsort lássanak” – mondta a lapnak a témában a TV2 sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.