Vajna Timi Damu Roland szabadulás börtön bíróság per Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland igazságot akar, és nem hagyja annyiban, hogy Vajna Tímea miatt három évig ártatlanul kellett börtönben ülnie. A színész azt üzente: vissza fog vágni!

Annak ellenére, hogy Vajna Tímea a napokban úgy nyilatkozott, hogy Damu Roland már a múltja, és megbocsátott neki, a három év után szabadult színész szívét korántsem ilyen érzések járják át.

"Nagyot téved, ha valaki azt hitte, hogy én ezt annyiban hagyom. Bárki, aki azt hitte, hogy én három évet le fogok ülni ártatlanul a börtönben, az rettenetesen nagyot tévedett" – mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Damu, aki a perújrafelvételt fontolgatja.

Damu gyereket szeretne

A színész jó magaviseletért másfél évvel hamarabb, húsvéthétfőn szabadult. Első napját a családjával töltötte, feleségével órákon át tervezgették jövőjüket. Sőt, azt is elárulták nemrég, hogy gyermeket szeretnének. A további terveikről ITT olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.