Szabó Zsófi vallomása: „30 évesen kivonulok a celebvilágból”

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal -
Szabó Zsófi celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán meglepő vallomást tett Szabó Zsófi: 30 éves korában búcsút mondana a bulvárnak. A bombázó színésznő szeretne egy tanyát, ahol lovakkal foglalkozhat majd, és hétköznapi életet élhet.

„Megvan az akaratom ahhoz, hogy kimondjam: elég!" – nyilatkozta a Borsnak Szabó Zsófi, aki nemrég a RTL Klubhoz igazolt, és aki jövőbeli terveiről mesélt egy interjúban.
„Úgy tervezem, hogy nagyjából harmincéves koromig fogom csinálni ezt az egészet, aztán szeretnék kivonulni a celebvilágból" – mondta az újra hosszú tincsekkel tündöklő színésznő, aki később leginkább lovakkal szeretne foglalkozni.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi rajongói oldal


A tervei között szerepel egy saját tanya, ahol hétköznapi életet élhet, olyat, amelybe nem fér bele a bulvár negatív hozadéka. „Azt az én lelkem nem bírja el egy életre" – tette hozzá.
És, hogy miért pont a 30. születésnapja lesz a határ? A színésznő erről úgy nyilatkozott, reméli, addigra jön majd a nagy „Ő", és jönnek a gyerekek is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.