Alig takarja valami Kustánczi Lia gigamelleit

Forrás: Facebook/Kustánczi Lia -
Kustánczi Lia zene mellek dekoltázs Scooter Ibiza zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ibizán DJ-ző Kustánczi Lia H.P. Baxxterrel, a Scooter frontemberével pózolt a minap. 

A dús keblű DJ-t a bókok mellett támadások is érték, ugyanis a lány azt írta ki a kép mellé, hogy a Scooterrel fotózkodik. Azért szóltak be neki, hogy illene tudnia, hogy a képen a hidrogénszőke hajú srác nem maga a Scooter, hanem H.P. Baxxter. Persze a megjegyzést Lia sem hagyta szó nélkül.

Forrás: Facebook/Kustánczi Lia

"Mielőtt bárkit kioktatsz, kérlek, legyél egy kicsit körültekintőbb. Ezt az oldalt nem csak a zenekedvelők látogatják.. Ha édesanyámat vagy apukámat megkérdezném, tudod-e, ki az a H.P Baxxter, azt mondanák, nem, kislányom .. Ha megkérdezném úgy, hogy Scooter, egyből vágnák. .." - írja válaszul, majd a következőt is közzétette: "Drága Kommentelők! Tisztában vagyok vele, hogy H.P Baxxterrel fotózkodtam. Mivel ezt a képet több ezren nézték meg, azt szerettem volna, hogy mindenki be tudja azonosítani, aki a privát nevet nem ismeri, csak a legendás Scootert...."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.