Összefogtak a színészek Kara Tünde gyógyulásáért

Forrás: MTI/Rosta Tibor -
Kara Tünde Békéscsaba Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jótékonysági gála keretein belül színészeink fognak össze Kara Tünde gyógyulásáért. A színésznőnek tavaly nyáron próba közben leállt a szíve, de állapotát sikerült stabilizálni.

Kara Tünde születésnapján jótékonysági gálát rendeznek a Jászai-díjas színművésznő gyógyulásáért a Békéscsabai Jókai Színház nagyszínpadán - írja a Beol.

A február 24-én 19 órától kezdődő gálán fellépnek színésznő barátai és kollégái, többek között Kautzky Armand, Szomor György, Gubik Petra, Cserna Antal, Szalay Kriszta, Gerner Csaba, a Balassi Táncegyüttes, az Üzenet 1.0 és az Orszlán együttesek, Gulyás Levente és zenekara, a Fővárosi Nagycirkusz artistái, valamint a Jókai Színház művészei.

Kara Tünde Aphrodité szerepében a XIX. Magyar Drámaíró Verseny gáláján a Békéscsabai Jókai Színházban 2014. március 29-én este Forrás: MTI/Rosta Tibor

Kara Tünde tavaly júniusban lett rosszul a Bernarda Alba háza című darab próbáján, megállt a szíve. A mentősök a helyszínen újraélesztették, és a gyulai kórház intenzív osztályára vitték, majd onnan egy rehabilitációs intézetbe került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.