Gyász! Meccs közben halt meg egy magyar focista

Forrás: Facebook/Szakács Krisztián -
halál gyász magyar focista Kazincbarcika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap a kazincbarcikai sportcsarnokban mérkőzés közben lett rosszul a sportoló. Szakács Krisztián életét a mentők már nem tudták megmenteni.

Hirtelen kellett félbeszakítani a vasárnapi mérkőzést Kazincbarcikán, ugyanis az egyik alig 40 éves játékos összerogyott a pályán - írja a Blikk.

A focista a torna közben lett rosszul, életét már a mentők sem tudták megmenteni. Halálának tényét a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékese megerősítette a Life.hu-nak. Elmondták, hogy az ügyben nem indítottak rendőrségi eljárást, mert a focista természetes halállal hunyt el.

Forrás: Facebook/Szakács Krisztián

A Bors információi szerint a 39 éves Szakács Krsztiánt csapattársai le akarták beszélni a fociról szívproblémái miatt, de ő szeretett volna pályára állni. A lap úgy tudja, hogy a helyszínen még egy ápoló sem tartózkodott, így az elhunyt focista családja gondatlanság miatt perelni akarja a rendező céget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.