Gyermeket vár a balesetben elhunyt magyar focista menyasszonya

halál Születés gyermek Zsédely Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal szerelme elvesztése után tudta meg a fiatal nő, hogy terhes. Zsédely Róbert különösen tragikus balesetben vesztette életét. Megtört kedvese számára reményt ad, hogy közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Zsédely Róbert győri focista borzalmas balesetben vesztette életét. Kirepült kocsijából, ami maga alá gyűrte őt. Életéért hiába küzdöttek, nem tudták megmenteni. Kedvese az RTL Klub stábjának írt a kapcsolatukról.

A focistával karácsonykor jegyezték el egymást. Esküvőt és gyermeket terveztek. A fiatal nő nem akart kamera elé állni, mivel nagyon megviselték a történtek, de azt elárulta, hogy két nappal szerelme elvesztése után tudta meg, hogy gyermeket vár.

„És ő ad erőt nekem, mert a Jóisten elvette az életem értelmét, de legalább itt hagyott nekem egy kincset, akiben a szívem alól újjászületik” – írta a lány egyik üzenetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.