Bobbi Kristina Brown autóbalesetet szenvedett néhány nappal azelőtt, hogy eszméletlenül megtalálták

Forrás: Northfoto -
Bobbi Kristina eszméletlenség drog kóma baleset Bobbi Kristina Brown Whitney Houston autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két ember sérült meg abban az autóbalesetben, amelyben Bobbi Kristina is érintett volt. Mindez néhány nappal azelőtt történt, hogy megtalálták a fürdőkádjában eszméletlenül. 

Néhány nappal azelőtt, hogy eszméletlenül feküdve találtak rá Bobbi Kristina Brownra, kiderült, hogy a lány egy autóbaleset részese volt. Elvesztette a kontrollt a jármű felett, amikor kilyukadt az egyik kerék, és összeütköztek egy másik kocsival. Brown utasa és a másik autó sofőrje kórházba került az ütközés után.

Forrás: Northfoto

Január 23-án egyébként rendőrök érkeztek Whitney Houston lányának lakásához, a szomszéd szerint ugyanis veszekedés és ütések hangjai hallatszódtak a helyszínről.

Bobbi Kristinát élettársa, Nick Gordon és egy barátja találta meg eszméletlenül a fürdőkádjában. A lány arcán sérüléseket fedeztek fel, ezért sokan arra gyanakodnak, hogy Gordonnal dulakodhattak. A rendőrség nyomoz az ügyben.

A legfrissebb hírek szerint Bobbi Kristina jobban van, már a szemét is kinyitotta.

Gábor Zsazsa halálát jósolja egy ízléstelen oldalhttp://www.life.hu/news/20150211-gabor-zsazsa-halalat-josolja-a-deathlist-oldal.htmlA DeathList oldalon évente közzéteszik azoknak a sztároknak a nevét, akik a portál készítői szerint abban az évben fognak meghalni. Most Gábor Zsazsa áll ennek élén. News--Ez komoly? Megtaláltuk az egyik legfurcsább szállást, amit kibérelhetszhttp://www.life.hu/news/20150205-jegkunyho-berelheto-tiz-dollarert-ejszakankent-az-airbnb-oldalon.htmlHa elég kalandvágyónak érzed magad, és a hideget is jól bírod, neked találták ki az iglut. Egy amerikai srác jégkunyhóját bérelheti ki bárki az Airbnb oldalon. Reméljük, takarót adnak hozzá.NewsThinkstockNem kell állatorvoshoz menned, hogy megtudd, házi kedvenced regisztrálva van-ehttp://www.life.hu/news/20150202-ellenorizheto-a-petvetdata-oldalon-hogy-van-e-chipje-a-kutyanak.htmlUgye te is tudod, hogy kötelező chipeltetni a négy hónaposnál idősebb kedvencedet, és persze az évente kötelező oltások sem elmulaszthatóak. Most lecsekkolhatod, az állatorvos mindent helyesen adminisztrált-e. NewsThinkstockAngela Merkel tudja, mi a menő - Így szelfizik a német kancellárhttp://www.life.hu/news/20150130-angela-merkel-szelfizett-a-focicsapattal-es-tinedzserekkel-is.htmlAngela Merkel február 2-án Budapestre látogat. Összegyűjtöttük a kancellárasszony legviccesebb szelfijeit.News--Botrány botrány hátán - Volt, amikor Harry herceg meztelenkedéssel és részeg bulizással borzolta a kedélyekethttp://www.life.hu/news/20150129-harry-herceg-legnagyobb-botranyai.htmlAz ártatlan arcú Harry hercegről az elmúlt években inkább botrányai miatt hallhattunk a legtöbbet. Összeszedtük, milyen balhékba keveredett a jófiú Vilmos öccse. Íme!News--New York és környéke teljesen megbénult a téli vihar miatthttp://www.life.hu/news/20150127-new-york-es-kornyeke-teljesen-megbenult-az-idojaras-miatt.htmlÍtéletidő van New Yorkban és környékén, a város teljesen megbénult. Hat amerikai államban hirdettek szükségállapotot.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.