terrortámadás terror Elefántcsontpart üdülőhely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltehetően terrorista támadás ért vasárnap délután egy elefántcsontparti üdülőhelyet, amelyen külföldiek is rendre vendégeskednek.

Szemtanúk szerint négy fegyveres kezdett lövöldözni Grand-Bassamban. A város az óceán partján van, 40 kilométerre az afrikai ország gazdasági fővárosának számító Abidjantól. Szem- és fültanúk elmondása szerint füst gomolyog és lövések hallatszanak a településről. Az események egy szemtanúja videofelvételt készített, azon hét ember fekszik a földön, akiket feltehetően lelőttek.

Nagy robbanás rázta meg Ankaráthttp://www.life.hu/news/20160313-ankaraban-bomba-robbant.htmlEgyelőre nem tudni, kik és miért robbantottak a török fővárosban. NewsKiderült, mennyit költ évente a királyi család - Hűha!http://www.life.hu/news/20160313-ennyit-kolt-evente-a-brit-kiralyi-csalad.htmlAzt eddig is sejtettük, hogy az angol királyi család tagjai jó mélyen a zsebükbe tudnak nyúlni, de azt nem tudtuk, hogy pontosan mennyire. Most kiderült...News--Don McLeantől válik felesége, mert durván megvertehttp://www.life.hu/news/20160313-don-mcleantol-valik-felesege-mert-durvan-megverte.html30 évet töltött felesége Don McLeannel, azonban most betelt a pohár.News--Összevesztek a hazai gyerektévék - Üzengetés kezdődötthttp://www.life.hu/news/20160112-osszevesztek-a-hazai-gyerektevek.htmlA Minimax bejelentette, hogy 2015 legnézettebb gyerekcsatornája lett, de a Nickelodeon szerint ez nem így van.NewsOrigoLiam Neeson elhunyt feleségéről beszélt - Szívszorító!http://www.life.hu/news/20160110-liam-neeson-elhunyt-felesegerol-beszelt.html2009-ben halt meg Natasha Richardson, Liam Neeson felesége. A színesz egy rádióműsorban emlékezett szerelmére. NewsAFPDisznók akadályozzák a közlekedésthttp://www.life.hu/news/20160104-disznok-akadalyozzak-a-kozlekedest-lakiteleknel.htmlOldalára borult egy malacokat szállító teherautó Lakiteleknél, a Tiszaalpárra vezető úton, Bács-Kiskun megyében - írta honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.