Ők nyerték a Televíziós Újságírók Díját: Itt a teljes lista!

Forrás: TMC -
gála műsorvezető Ördög Nóra Televíziós Újságírók Díja Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Tíz kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán, melyet március 30-án este tartottak a Pesti Vígadóban. 

Az est házigazdája Hajós András volt, a díjakat az elismerést alapító szakmédiumok, a 24.hu, az Epizód magazin, a Hír7, az Index-Comment:com, a Médiapiac, az Origo, a SorozatJunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV és a Tvr-hét munkatársai adták át.

Forrás: TMC

A legjobb női műsorvezetőnek járó díjat Ördög Nóra vehette át, aki tavaly is a kategória győztese volt. "Meglepett az elismerés, mert tavaly is én kaptam a díjat. Nem szeretem visszanézni magam a képernyőn, de annak örülök, hogy a nézők és a kollégák nem így vannak ezzel. Szeretnék még száz évig műsort vezetni" - mondta a műsorvezető.

Forrás: TMC

Sebestyén Balázst a legjobb férfi műsorvezetőként szólították színpadra, aki a díjátadó gálán üzent a TV2-nek. A műsorvezető nem rejtette véka alá a véleményét, melyet a Life.hu-nak is sikerült megörökíteni.

A legjobb színésznő kategória nyertese, Ónodi Eszter a díjátadás idején még színházban játszott és csak az átadó végén, a közös fotózásra ért a Vigadóba. A legjobb színész kategória nyertese Scherer Péter szintén munkából érkeztek a gálára. "Jancsó Miklós egyszer azt mondta nekem, díjat az kap, akinek adnak. Hát ezt most én kaptam. Nem tudom, hogy anyám hitt-e annyira abban, hogy fiú vagyok, mint a sorozat rendezője, hogy ezt a szerepet nekem kell eljátszanom" - emelte ki a színész.

Scherer Péter boldogan vette át a díjat Forrás: TMC

A 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díja mára Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjévé vált. Az elmúlt évekhez hasonlóan tíz szak- és hírmédium szavazata alapján dőlt el, melyek a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.