Hurrá! Itt van Blake Lively új filmjének előzetese

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc -
trailer Blake Lively
Hátborzongtó előzetesben láthatjuk viszont Blake Lively-t, akinek úgy tűnik sikerült kilépnie a Gossip Girl-ben megismert Serena szerepéből, ráadásul idén három filmje is a mozikba kerül!

Blake Lively mostanság inkább ciciszelfikkel lepte meg rajongóit, bemutatva ezzel a szoptatás előnyeit, vagy épp a nyilvánosság előtt mosolygott kéz a kézben szerelmével, Ryan Reynolds-szal. Ezután indított egy online vállalkozást, ami sajnos becsődölt, így visszatért a filmekhez.

Blake Lively Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc

A színésznő a tavaly bemutatott Adaline varázslatos élete óta folyamatosan forgat,

idén pedig három filmjét is bemutatják.

Elsőként a The Shallows címűt, amiben Blake egy ausztrál lányt alakít, akit szörfözés közben megtámad egy cápa, de a lány szerencsésen megmenekül, és egy sziklára vetődik. Mindössze 200 méter választja el a parttól, de ahhoz, hogy odajusson meg kell küzdenie a veszélyes állattal.

A bundás Jézus meghódította a világothttp://www.life.hu/kult/20160321-sok-rajongoja-van-a-bundas-jezusnak.htmlA turisták óriási érdeklődésére való tekintettel látogatóközpontot nyitottak abban a spanyol kápolnában, ahol négy éve egy idős asszony átfestette a Jézus Krisztust ábrázoló freskót, amely azóta bundás Jézus néven lett világszerte ismert. KultOrigoFelgyújtották egy magyar művész szobrát Moszkvábanhttp://www.life.hu/kult/20160316-felgyujtottak-egy-magyar-muvesz-szobrat-moszkvaban.htmlMielőtt bárkinek felmenne a vérnyomása, nyugalomra semmi ok, ugyanis a magyar művész, Szőke Gábor Miklós medveszobrának felgyújtása a telet búcsúztató performansz, azaz az orosz maszlenyica része volt. Kult--"Nem volt szép, de megállt a levegő" - Egykori szerelmei meséltek Psota Irénrőlhttp://www.life.hu/kult/20160229-volt-szerelmei-emlekeztek-psota-irenre.htmlSzenvedélyesen tudott szeretni, folyton tele volt meglepetéssel, és mindig éhezett - Így emlékeztek egykori szerelmei a múlt csütörtökön elhunyt Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőre, aki egyben a Nemzet Színésze is. Kult--Ők lesznek az új Dirty Dancing főszereplőihttp://www.life.hu/kult/20160225-ekezik-a-dirty-dancing-remake.htmlLe merjük fogadni, hogy az egész világ izgatottan várja a Dirty Dancing modern változatát. Most pedig végre az is kiderült, hogy kik játsszák majd a főszerepeket! KultOrigoHoppá! Mi írhatjuk a Google könyveit!http://www.life.hu/kult/20160208-interaktivabb-konyveket-keszit-a-google.htmlEgyre távolabb kerülünk a régi, még lapozgatós (nem, nem a képernyőn) könyvektől. A Google új ötlettel rukkolt elő: megnyitották könyvesboltjukat, ahonnan interaktív e-könyveket lehet vásárolni. A történetek hasonlóak lesznek a papír alapú szerepjátékos verziókhoz, csak virtuális kiadásban. KultOrigoŐ választhatja szét A szürke ötven árnyalata szerelmeseithttp://www.life.hu/kult/20160216-o-allhat-a-szurke-otven-arnyalata-szerelmesei-koze.htmlKészül A szürke ötven árnyalata folytatása, azaz A sötét ötven árnyalata, ami egy igazán izgalmas szerelmi háromszöggel kecsegtet. Már azt is találgatják, hogy ki állhat majd a szerelmesek közé. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.