A meggyilkolt Vivien nagyapja felháborodott a vádlott viselkedésén

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
felháborodás gyilkos viselkedés Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
K. Bálint, akit a kakucsi Vivien meggyilkolásával vádolnak, előzetes letartóztatásba vonulásakor középső ujját mutatta a sajtó munkatársainak. Az ügyvédje szerint, csak vakarózott.

Mindenkit felháborított a Vivien meggyilkolásával vádolt K. Bálint viselkedése. Előzetes letartóztatásba vonulásakor a középső ujjával üzent a sajtónak, az ügyvédje érdekes magyarázata csak további vihart kavart.

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

Az ügyvéd szerint K. Bálint csupán megvakarta a csuklóját, nem akart bemutatni senkinek. Ezt a magyarázatot viszont sem a közvélemény, sem pedig Vivien nagyapja nem tudja elfogadni - írja a Bors. “Ez a rohadt féreg hülyének akar nézni mindenkit az ügyvédjeivel együtt, de nem fog sikerülni, mert lehet, hogy az ügyvédjei gazdagodnak, de egy embernek egy a párja. Szemet szemért, fogat fogért” - írta Facebook-oldalára a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.