Gwyneth Paltrow új pasija öltáncolt a szülinapos Kate Hudsonnak

Brad Falchuk Kate Hudson Chris Martin világsztár Naomi Campbell Gwyneth Paltrow Demi Moore Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány híresség is felbukkant a világhírű színésznő születésnapi partiján. Kate Hudson a napokban ünnepelte 37. születésnapját.

Hatalmas bulival ünnepelte Kate Hudson 37. születésnapját.

Forrás: Rachel Zoe / Instagram

Ahogyan az a világsztárok esetében lenni szokott, néhány hollywoodi híresség is tiszteletét tette a színésznő kaliforniai villájában: Gwyneth Paltrow és új barátja, Brad Falchuck mellett a modell-színésznő Rosie Huntington-Whiteley, Lenny Kravitz, Naomi Campbell, Demi Moore és legidősebb lánya, Rumer Willis, illetve Paltrow volt férje, Chris Martin is megjelentek a partin.

Forrás: Instagram

A züllött menyasszony tematikájú bulin az építőmunkásnak öltözött Brad Falchuck szórakoztatta egy öltánccal a szülinapos színésznőt.

Forrás: Instagram/Poppy Delevingne

Ő Hollywood legdögösebb szőkesége: Kate Hudson

A gyönyörű színésznő a kora ellenére fantasztikusan néz ki, így bátran versenybe szállhatna bármelyik húszas éveit taposó bombázóval. Kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.