Botrány! Adele a koncertje közben szólt be egy rajongójának

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Olaszország koncert énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy Adele koncertjén mindig történik valami, így meg sem lepődünk azon, hogy a legutóbbi, veronai koncertjén a színpadról szólt le az egyik rajongójának, hogy azonnal kapcsolja ki a kameráját. 

Adele nem kíméli sem a kollégáit, sem a rajongóit koncertjei során: nemrég a színpadon vágott vissza a sztárszakácsnak, Jamie Olivernek a szoptatásról alkotott véleménye miatt, de előfordult olyan is, hogy az énekesnő koncert közben káromkodott egy jó nagyot, és attól sem riadt vissza, hogy beszóljon egy nagyot a terroristáknak.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Legutóbb egy újabb célpontot szemelt ki magának, mégpedig az egyik rajongóját, aki lelkesen videózta az énekesnőt, aki ezt - a néző nagy sajnálatára - kiszúrta.

"Kikapcsolnád a kamerádat? Itt vagyok a valóságban, élvezd így, ne pedig a telefonodon keresztül!" - utasította a megszeppent nőt.

Bár a rajongó valószínűleg kellemetlenül érezte magát, a tömeg ezzel szemben tapsviharban tört ki. Itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.