színésznő The Shallow A pletykafészek szörfözés előzetes támadás Gossip Girl Cápa Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Menekülés és rettegés a tengeren - így még biztosan nem láttad A pletykafészek című sorozatból megismert színésznőt.

Izgalmasnak ígérkezik Blake Lively legújabb filmje. A második gyermekével várandós színésznő a A zátonyban egy bizonyos Nancy bőrébe bújik, akit szörfözés közben megtámad egy fehér cápa, aki miatt egy, a parttól nem messze lévő sziklán reked. De többet nem is mondunk a sztoriról, nézd meg a nemrég megjelent, kibővített előzetest alább:

A film első nemzetközi trailerét ide kattintva nézheted meg.

Magyar író regényét olvassa Gwyneth Paltrow?http://www.life.hu/kult/20160316-gwyneth-paltrow-szineszno-polcan-nadas-peter-iro-parhuzamos-tortenetek-cimu-konyve-kerul.htmlHa nem is forgatja, a világhírű színésznő polcán mindenképp helyet kapott Nádas Péter egyik legsikeresebb kötete. Kult--Halálmúzeum Brooklynban - Nézz be a világ legbizarrabb tárlatába!http://www.life.hu/kult/20160427-a-brooklyni-halalmuzeum-bizarr-tarlataba-most-benezhetsz-fotogaleria.htmlHalotti maszkok, mexikói szentek, mumifikált macskák és emberi hajak - többek között ezeket tekinthetik meg azok az erős gyomrú látogatók, akik veszik a bátorságot, és felkeresik a brooklyni Morbid Anatomy Museumot. KultOrigoÍgy még sosem láthattad Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/kult/20160421-ii-erzsebet-kiralyno-kutyai-kozott-unnepel-meg-sosem-lathattad-igy.htmlA 90 éves brit uralkodónőt kedvencei között kapta lencsevégre a világhírű fotográfus, Annie Leibovitz. KultOrigoA kígyó, ami valójában torta - Játékos csendéletek Andy Warhol ihletésébenhttp://www.life.hu/kult/20160413-jatekos-csendeletek-a-pop-art-es-andy-warhol-ihleteseben-paul-fuentes-fotostol.htmlA fényképezőgép, amely igazából mosógép, a csábító piros rúzs töltényvéggel és a tortának álcázott piton - íme, a 21. század pop-art kultúrája képekben. KultOrigo18 millót kapott egy rajongó Marilyn Monroe fotóiérthttp://www.life.hu/kult/20160225-marilyn-monroe-hollywoodi-szineszno-new-yorkban-keszult-fotoiert-18-millio-forintot-kapott-egy.htmlElárverezték a néhai hollywoodi színésznő fényképeit, amelyeket egy James Collins nevű rajongó készített róla New Yorkban. KultOrigoFélmeztelenül pózol új könyvének borítóján Ördög Nórahttp://www.life.hu/kult/20160303-ordog-nora-musorvezeto-felmeztelenul-pozol-elso-konyvenek-boritojan.htmlHamarosan a boltokba kerül a népszerű műsorvezető újabb kötete, amelynek borítóképén levetkőzve láthatjuk a kétgyerekes Ördög Nórát. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.