terhesség Blake Lively kismama Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hurrá! Ismét elindult a gólya Ryan Reynolds és Blake Lively otthonába, hiszen a színésznő elárulta, hogy ismét gyermeket vár.

Már régóta beindultak a találgatások Blake második terhességével kapcsolatban, főleg mert - ahogy arról mi is beszámoltunk - a 28 éves színésznő új filmjének forgatásán feltűnően vigyázott arra, hogy

az egyébként alig látható pocakját eltakarja.

Ám a napokban Blake elárulta: valóban terhes! Ráadásul remekül festett a hétfő este rendezett Met-gálán, New Yorkban. Látszik, hogy szépen kerekedik a pocakja.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Íme, Blake Lively gyönyörű gondolatai az anyaságról

A 27 éves színésznő ezúttal az amerikai Allure magazin májusi számának címlapján szerepel. A fotók mellett természetesen egy interjú is készült vele a magazinba, ebből kiderül, hogy a színésznő gondolkodásmódja egészen megváltozott a kislánya születése óta. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.