Feladta a játékot a Farm nagy győzelemesélyese - Behozhatatlan előnyre tett szert az ellenfele

Forrás: rtl -
Farm Attila Farm Cintia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ügyességi párbajban mérkőzött meg egymással Farm Attila és Cintia. A Farm két legnagyobb szájú játékosa egymásnak feszült, ám csak egyikük maradhatott. 

A párbaj kezdetén egy sárral teli, iszapos, agyagos árokból téglákat kellett gyűjteniük a játékosoknak, amelyek közül három-három rejtette azt az egy kulcsot, ami nyitotta az átjárót a párbaj következő lépcsőjéhez, ahol kovakővel kellett tüzet csiholniuk a versenyzőknek.

Attila már ennél a fázisnál lemaradt, csak nem találta a jó kulcsot, Cintiának pedig közben sikerült meggyújtania a tüzet és a fáklyát. Ekkor Attila feladta a játékot és átkísérte, a végén pedig nagy ölelkezéssel gratulált Cintiának, aki nagyon jól tette, hogy heti gazdaként magát jelölte párbajozni.

Így a Farm fináléjába Cintia, Gergő és Gábor jutott be. Egyikük nyeri a 20 millió forintot. Arról, hogy ki viszi haza a pénzt, a nézők döntenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.