Ezért érte kudarc Freddie-t az Eurovízión

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen -
Frenreisz Károly kudarc Freddie Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon csalódottan tért haza Fehérvári Alfréd Gábor a dalfesztiválról, bár a magyar közönség így is büszke rá. Ő úgy véli, jobb helyezést érdemelt volna a dal, A Dal egyik zsűritagja szerint viszont nincs semmi meglepő a helyezésében.

Erőteljes dallal és markáns színpadképpel érkezett Freddie az Eurovízióra, de ez csak a 19. helyhez volt elég. Ő maga többször is hangot adott már csalódottságának. Frenreisz Károly, A Dal című válogató zsűritagja megindokolta a helyezést.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Britta Pedersen

„Ő és a dal is nagyon jó volt. Kicsit a politika játszott bele, hogy ezen a helyen végzett. Sokkal jobb helyezést kellett volna elérnie a teljesítménye alapján. Az Eurovíziós Dalfesztiválok szavazásai mindig a politikáról, az érdekelt országok egymásra voksolásáról szólnak, és ránk nem nagyon szavaznak. A magyar dalok és előadók mindig ebbe a »kitaszítottságba« esnek bele” – árulta el a Blikknek a Skorpió együttes egykori alapítója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.