Merülj el az illúziók világában: íme, a hétvége legütősebb programjai!

pécs2016 színház kultúra mozi hétvég programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

Pécsi Országos Színháztalálkozó

Pécs

Június 9-18.

A Pécsi Országos Színházi Találkozó Versenyével egy időben a Zsolnay Negyedben, napi 24 órában zajlóPOSZT Fesztivál nívós kulturális programokat és minőségi kikapcsolódást nyújt a közönségnek, akik a bérlet, illetve karszalag megvásárlásával a fesztiválprogram minden eseményére, előadására, kiállítására, programjára, illetve koncertjére ellátogathatnak. A Fesztiválprogram egyik alappillérét a Kodály Központban bemutatásra kerülő, exkluzív POSZT bemutatja estek képezik. Az előadások Európa egyik legszebb, legtökéletesebb akusztikájú hangversenytermében tekinthetőek, illetve hallgathatóak meg. Színházi előadások, vígjátékok, musicaleket, balett- és operaelőadások, hangversenyek, önálló estek, cirkuszi előadások, könnyűzenei koncertek között egyaránt válogathatnak az érdeklődők. További információkat itt olvashatsz!

Forrás: Dreamstime

Születésnap

Vénusz színház

Váratlanul két férfi toppan be egy különös "vendégpanzióba" egy angol tengerparti nyaralóhelyen. Különös ez a panzió, mert a tulajdonosok, az elvirágzó szépségű asszony, Meg és "nyugágyellenőrként" dolgozó férje egyáltalán nem vár új vendégeket. Elég nekik az az egy, aki immár egy éve ott lakik náluk: Stanley, a valamikori zongoraművész, aki iránt Meg gyengéd érzelmeket táplál. A születésnap egyik első méltatója így írt a színdarabról: "Teatralitásában magával ragadó. Szellemes. Szereplői elbűvölőek. A cselekmény, amely a maga verbális arabeszkjeivel egy felállított csapda lecsappanásából áll, elsőrangú."

Forrás: Vénusz színház

Szemfényvesztők 2

A Cinema City összes mozijában

A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.

Ludwig Passion

LUDWIG Múzeum

Április 16 - Június 16.

Április 16-án veszi kezdetét a 2 kiállítást, 2 fesztivált és közel 40 kapcsolódó programot felvonultató művészeti és kulturális eseménysorozat, a Ludwig Passion. A tízhetes esemény keretében filmvetítések, előadások, különleges koncertek, rendhagyó tárlatvezetések jelentik a programot, és majd félszáz sztár lesz a Ludwig Múzeum vendége.

Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.