Vivien gyilkosa a barátnője ágyából indulhatott ölni: Utána egy pékségben reggelizett

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
gyilkosság gyász Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tette előtt néhány órával még a barátnője ágyában aludt M. Vivien gyilkosa. A fiatal fiú a gyilkosság után egy pékségbe ment reggelizni. 

Ipari kamera rögzítette, ahogy K. Bálint egy pékségbe megy reggelizni, mindössze néhány órával az után, hogy egy vadásztőrrel halálra szurkálta gyermekkori barátját - írja a Blikk értesüléseire hivatkozva az Origo.

A lap információi szerint a fiatal fiú a tragédia előtti éjszakát a barátnőjénél töltötte, majd hajnalban felkelt mellőle, magához vett egy vadásztőrt, majd nem sokkal később megölte Vivient.

K. Bálintot harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ahogy azt az Origo is megírta, a húszéves lány a budapesti Népligetből, egy szórakozóhelyről indult haza, és felhívta gyerekkori barátját, aki érte ment kocsival. El is indultak Kakucsra, de mielőtt odaértek volna, K. Bálint a falu közelében lévő erdőben leállította az autót, és

többször megszúrta a nőt, aki sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A gyanúsított a lány holttestét az erdőbe húzta, és a kabátjával meg ágakkal letakarta. A kést és az áldozat táskáját a patakba dobta, majd hazament.

A bíróság a férfit pénteken harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte. Részletes beismerő vallomást azonban nem tett, ezért még azt sem tudni, mi volt az indítéka.

Vivien nagyapja eközben a Borsnak azt nyilatkozta, a család képtelen feldolgozni a történteket. A férfi a saját Facebook-oldalára ezt írta: "rohadt volna meg az édesanyja méhében az a féreg, aki elvette az unokám életét”.

Feltörték Vivien gyilkosának Facebook-oldalát

Egy magát Hackergirlnek nevező hacker szombaton feltörte Vivien gyilkosának, K. Bálintnak a közösségi oldalát, átállította a profilképét és üzent a fiú ismerőseinek.

A hacker kiírta a profilra Bálint telefonszámát és arra biztatta ismerőseit, adják át neki, ami a "szívükből szól". Majd a következő üzenetet tette közzé: "A Lány szüleinek őszinte részvétem, kérésre a Facebook profilt átadom".
Elhunyt a Ludas Matyi egykori munkatársa, Császár Tamáshttp://www.life.hu/news/20160315-csaszar-tamas-elhunyt-a-ludas-matyi-egykori-munkatarsa-68-eves-volt.htmlMárcius 12-én délután súlyos betegségben meghalt Császár Tamás – adta hírül Halász Géza, a MÚOSZ Karikaturista Szakosztályának elnöke. NewsOrigoMégsem Olaszországba, hanem Mexikóba utazott Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/news/20160314-lagzi-lajcsit-mexikoba-menet-kaptak-lencsevegre-a-repteren.htmlNéhány napja még attól volt hangos a sajtó, hogy Lagzi Lajcsi Olaszországba utazott, most azonban kiderült, a mulatós zenész mindenkit megtévesztett, és egy egészen másfajta úticélt tervezett be magának. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoFegyveresek támadtak egy elefántcsontparti üdülőhelyrehttp://www.life.hu/news/20160313-fegyveresek-tamadtak-egy-elefantcsontparti-udulohelyre.htmlFeltehetően terrorista támadás ért vasárnap délután egy elefántcsontparti üdülőhelyet, amelyen külföldiek is rendre vendégeskednek.NewsNagy robbanás rázta meg Ankaráthttp://www.life.hu/news/20160313-ankaraban-bomba-robbant.htmlEgyelőre nem tudni, kik és miért robbantottak a török fővárosban. NewsKiderült, mennyit költ évente a királyi család - Hűha!http://www.life.hu/news/20160313-ennyit-kolt-evente-a-brit-kiralyi-csalad.htmlAzt eddig is sejtettük, hogy az angol királyi család tagjai jó mélyen a zsebükbe tudnak nyúlni, de azt nem tudtuk, hogy pontosan mennyire. Most kiderült...News--Több teniszező is csalónak tartja Sarapováthttp://www.life.hu/news/20160313-jatekostarsai-csalonak-neveztek-sarapovat.htmlEgy francia teniszező, Kristina Mladenovic szerint a Touron szereplő játékosok közül nagyon sokan csalónak tartják Maria Sarapovát, aki nemrég a meldonium használatával bukott le az AusOpenen. Kristina szerint egyébként sem kedvelték sokan az orosz játékost. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.