Ájult lányokat találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjében

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Balaton Sound ájulás Balaton Sound 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint két eszméletlen lányt találtak szombat este a Balaton Soundon, a DVBBS nevű, elektronikus zenét játszó duó öltözőjében.

Minden tinilány álma, hogy kedvencével találkozzon egy fesztiválon, de kettejük számára ez sajnos rémálommá változott szombat este a Balaton Soundon. A látogatóktól hermetikusan elzárt részen, a fesztivál legjobban őrzött területén, a fellépők öltözőkonténerében a földön fekve találták meg a két eszméletlen lányt. Nem tudni, hogy a DVBBS nevű formációnak mi köze van ehhez, de tény, hogy ez az ő öltözőjük volt – írja a Bors.

DVBBS Fotó: Adrián Zoltán - Origo

„Takarítani mentek be utánuk, ekkor vették észre, hogy két fiatal lány ájultan fekszik az öltözőben” – mesélte a lapnak egy informátor. „Azonnal mentőt hívtak hozzájuk, nagyon gyorsan ki is értek. Azt mondják, az egyik lány édesanyja percekkel ezután már tudomást szerzett a dologról, azonnal rendőrt hívott, feljelentést is tett.

Ezután fordult akciófilmbe illőre a dolog, a zenekar tagjai ugyanis megérkeztek közben Budapestre, ahonnan a reptérre hajtottak, hogy el­hagyják az országot. Ott érték el őket a rendőrök. Nem tudni, milyen intézkedés történt, a fiúk tudták-e tisztázni magukat, végül elengedték-e őket.”

Rajongók a DVBBS koncertjén Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A lap kereste a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát is,

de vasárnap lévén nem tudtak érdemi információ­val szolgálni, hétfőn adnak tájékoztatást az ügyben. A DVBBS-nek vasárnapra Németországban volt meghirdetve egy újabb koncertje, de nem tudni, végül eljutottak-e oda.

!

A DVBBS jelenleg a világ egyik legsikeresebb formációja az elektronikus zene világában. A gázsijuk több tízezer euró körül van, azaz egyetlen bulin sok millió forintot kaszálnak. Az utóbbi időben igen sok sztárallűrt vettek fel, a szakma szerint „elszálltak maguktól” a fiúk, sok pletyka kering róluk azzal kapcsolatban, hogy udvariatlanok a rajongó lányokkal.

Ami az előzményeket illeti, a lap úgy tudja, hogy a két lány a koncerten az első sorban szórakozott,

a zenekar tagjai felhívták őket a színpadra, majd később az öltözőbe is.

Gyakorlatilag ezt erősítették meg kérdésükre a Sziget Iroda szervezői, akik példás gyorsasággal intézkedtek, amikor észlelték a bajt.

– nyilatkozta az iroda munkatársa. „Később, amikor már a zenekar elment, kollégáink az öltözőben hagyott, rosszul lévő lányokra lettek figyelmesek, emiatt azonnal értesítették a Sound egészségügyi szolgálatát, majd a rendőrséget is. A lányok a zenekar vendégeként voltak ott, beszökni nem lehet, szigorúan védik ezt a területet. A formáció szigetes koncertjét a történtek miatt le­mondtuk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.