Megint kiborult a bili: A HIV-pozitív Charlie Sheen újabb szexbotrányba keveredett

Forrás: AFP -
Charlie Sheen színész HIV-vírus botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Ha ez nem lenne elég, még anyagi problémái is vannak, ráadásul nemrég egy újabb sokkoló szextitok látott napvilágot.

A Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Ezen kívül anyagi problémákkal is küzd, emellett pedig felbukkant egy transznemű prostituált is, aki felkavarta a biliben az egyébként is felforrósodott vizet.

Forrás: AFP

Állítólag nemrég kitálalt egy transznemű prostituált, aki azt állítja, Charlie rengeteget fizetett neki a hancúrért. Elmondása szerint a színész 20 ezer dollárt, azaz 5,6 millió forintot fizetett Ava Sabrina Londonnak az entyem-pentyemért, méghozzá pont akkoriban,

amikor HIV-fertőzött lett.

De ez még semmi! A transzszexuális modell nemcsak Charlie-val, hanem Hugh Hefner egyik playboy nyuszijának, Kendra Wilkinsonnak a férjével, Hank Baskettel is ágyba bújt. Ezért sem meglepő, hogy Kendra nagyon kétségbe esett, mert úgy gondolja, lehet, hogy ő is elkapta a vírust - számolt be a Radar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.