Egy híján 30 éves lett Fluor Tomi!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
ünnep wellhello Fluor Tomi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleinte Fluorid, később Fluor Filigran néven futott Tomi, de igazán a letisztultabb Fluor néven vált ismertté. A Mizu című sláger hozta el számára a sikert, de azóta már együttesben utazik a ma 29 éves rapper.

Teltházas koncertek és sikoltozó tinilányok várják a Wellhellót minden bulijuk előtt és után. Fluor Tomi és Diaz együttese hatalmas sikert hozott a fiúknak, azt viszont kevesen tudják, hogy Fluor már egészen fiatalon tudta, hogy ezzel akar foglalkozni.

Az első rapszövege a hatos lottóról szólt, amit nem sokan ismernek, de a mai dalaikat a gyerekektől az idősebb korosztályig szinte mindenki kívülről fújja. Kíváncsiak vagyunk, milyen elnöki bulija lesz Tominak, akinek bőven van mit megünnepelnie a születésnapján kívül is!

Fluor Tomi: „Abszolút hűséges típus vagyok"

A rapper párkapcsolatáról vallott és kiderült: szelemével, Lottival már jól ismerték egymást, amikor összejöttek. Olvasd el errőla Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.