A gyönyörű Gelencsér Tímea kinyújtott nyelvvel szurkol a magyaroknak

Fotó: Mudra László/Origo
Fotó: Mudra László/Origo -
Gelencsér Tímea magyarok szurkolás olimpia RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország Szépe nyertese is figyelemmel kíséri a Rióban küzdő sportolóinkat, meg is mutatta, ő hogyan szurkol itthonról a magyaroknak!

Mindenkinek van oka az örömre, hiszen Magyarország eddig nagyon szépen szerepelt az ötkarikás játékokon. Szilágyi Áron győzelmével meglett a hetedik érmünk, és még koránt sincs vége az olimpiának! Gelencsér Tímea, a Magyarország Szépe idei nyertese is szurkol a magyar sikerekért, hiszen szerinte a támogatás kifejezése nagyon fontos tényező! "We are HUNbelievable! Tényleg hihetetlenek a magyar sportolók az Olimpián!" - kezdte Facebook-posztját a szépség, amihez egy képet is mellékelt.

"Személy szerint én lázban égek, mert nagyon szeretek szurkolni a magyar versenyzőknek bármilyen sportágról is legyen szó!

Úgy gondolom a mi összetartásunk, támogatásunk, és biztatásunk ilyenkor fontos tényezője lehet a sikereknek. Csak így tovább, hajrá magyarok!" - tette hozzá Magyarország Szépe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.