Hamilton nagy bajban: egykori kedvese miatt perlik a világsztárt

szerelem Lewis Hamilton per lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma 1-es sztár nem igazán lehet boldog az utóbbi időben. Egykori szerelmével, Nicole Scherzingerrel közös otthont terveztek, ám ez most kudarcba fulladt. 

Egy olasz építész jogi lé­pése­ket tesz Lewis Hamilton ellen. A férfi szerint amikor a sztár együtt járt az énekesnővel, Nicole Scherzingerrel egy 3,5 millió fontos, vagyis körülbelül 1,3 milliárd forint értékű szerelmi fészket tervezett Grenadába, amit az építész, Bernardo Bertucci el is készített. Azonban a szakítás után Hamilton lemondta a dolgot, ám a fizetés végül elmaradt - írja a The Sun.

Forrás: AFP/Max Nash

Az öt hálószobás, hangstúdióval kiegészített ingatlant a pilóta igazán személyesre tervezte, így a szakítás után már nem tart igényt a házra. Az építész most abban bízik, hogy valamennyi pénze megtérül, ugyanis állítása szerint előleget sem kért a pilótától, annyira megbízott benne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.