Sztárbarátnőivel engedi ki a gőzt a válási balhé után Amber Heard

Forrás: AFP/Mark Ralston -
Amber Heard Cara Delevinge Margot Robbie Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Heard a napokban tehetett pontot a Johnny Depptől való válása végére, így a hét végét a lazulásnak szentelte. 

A gyönyörű színésznő mögött zűrös napok állnak: egy hete került fel a netre Johnny Depp durva, őrjöngős videója, ám még mielőbb a balhé tovább fajult volna, a pár megegyzett: Amber 7 millió dollárt kapott, amit teljes egészében jótékony célre fordít. Egy ilyen válás mindenkit megviselne, így teljesen természetes, hogy a színésznőnek is szüksége volt arra, hogy kicsit kiengedje a gőzt.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Ez a hét végén, Londonban történt meg, ahol Amber barátnőivel, Cara Delevigne szupermodellel és a szintén gyönyörű színésznővel, Margot Robbie-val mulatott. Amber még mindig sokkolóan vékony, de már jobban fest, mint néhány héttel ezelőtt.

Egy szemtanú szerint egyébként a banda estéje nem volt tökéletes: a SophistiCats sztriptízbárba ugyanis nem engedték be őket. Ettől azért nem estek nagyon kétségbe, és folytatták a megfelelő szórakozóhely keresését - a róluk készült képeket itt meg is nézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.