Eltűnt egy idős nő Budapesten- a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Forrás: SCANPIX/Johan Strindberg -
idős nő rendőrség eltűnt Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt egy idős nő Budapesten a XI. kerületben. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A 69 éves Fischerné Király Patrícia Ilona szeptember 20-án kedden este 19 óra körül a Budapest XI., Ulászló utcai lakcíméről ismeretlen helyre távozott. Azóta semmilyen életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre - írja a police.hu.
A hölgy körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, szőke, rövid hajú. Eltűnésekor fekete nadrágot, sárga csíkos felsőt viselt.

Fischerné Király Patrícia Ilona police.hu


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a nő hollétével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-381-43-00-ás telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.