Csepregi Éva: "Nem voltam soha modellalkat"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
párkapcsolat szerelem Csepregi Éva énekes
Bár az énekesnő jó ideje szingli már, a szerelmet még mindig keresi. A hírek szerint fel kell kötnie a gatyáját annak, aki meg szeretné hódítani az énekesnő szívét. 

A Neoton Família énekesnője és párja, Attila tizenöt év után szakítottak, Csepregi Éva azonban nagyon pozitívan tekint a jövőbe. A magyar híresség egyáltalán nem zárkózott el a férfiak elől, sőt úgy érzi, hogy előbb-utóbb újra rátalál majd a szerelem. A Neoton Família sztárja azt szeretné, ha egy férfi végre meghódítaná őt, persze sok udvarlással - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A szerelem majd újra eljön az életembe, ha itt az ideje, nem vagyok bezárkózva. Hazudik, aki azt mondja, nem vágyik valakire, én is szeretnék társat. Jó lenne megtalálni azt az embert, aki igazán illik hozzám, akivel meg tudom osztani az életemet, a mindennapokat" - mondta az énekesnő, aki mindig is elégedett volt magával.

"Mindig is bennem volt a női tetszeni akarás és bár az évek múlnak, nem gondolom, hogy kevesebbet kéne adnom magamra,

és nekem is jólesik, ha udvarolnak. A barátaim azért fel vannak hatalmazva arra, hogy ha valami olyat látnak, amiről úgy gondolják, hogy már nem kéne, akkor szóljanak. Nem voltam soha modellalkat, voltam kövér, voltam vékonyabb, most jól érzem magam a bőrömben" - tette hozzá a sztár.

VV Viki: "Nagyon sokat ittunk bent"http://www.life.hu/sztarok/20160912-vv8-elso-kiesoje-vv-viki-elmondta-a-life-hu-nak-hogy-vigyazni-fog-az-alkohollal.htmlVV Viki csalódot, hogy őt lakoltatták ki először a villából, nagyon vissza szeretett volna menni.TV + SztárokOrigoKaty Perry dolgozna Taylor Swifttel, ám van egy feltételehttp://www.life.hu/sztarok/20160912-katy-perry-enekesno-dolgozna-taylor-swifttel-am-van-egy-feltetele.htmlKaty Perry nemrég egy igen meglepő kijelentést tett, ami után rögtön elindultak a találgatások: mi a helyzet valójában közte és Taylor Swift között? TV + Sztárok--Megvan a Sztárban sztár első kiesőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160911-megvan-a-sztarban-sztar-elso-kiesoje.htmlSzeptember 11-én elindult a TV2 egyik legnagyobb produkciója, a Sztárban sztár. 12 sztárral indult a műsor, jövő héttől viszont már csak tizenegyen állhatnak színpadra. TV + SztárokOrigoElképesztő! Bíró Ica és Zoltán Erika kistestvérévé változott Vásáry Andréhttp://www.life.hu/sztarok/20160911-vasary-andre-biro-ica-es-zoltan-erika-keverekeve-valtozott.htmlMásodik versenyzőként lépett a Sztárban sztár színpadára Vásáry André, akit az RTL Klub Csillag születik című műsorában ismerhettünk meg. Elképesztő produkciót villantott, a zsűri szája is tátva maradt. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea: Nem lesz esküvő!http://www.life.hu/sztarok/20160910-varkonyi-andrea-elarulta-hogy-sosem-megy-ferjhez-bochkor-gaborhoz.htmlVárkonyi Andrea új szerepben tűnt fel a FEM3 csatornán, a Micsoda nők! című beszélgetős műsorában. Könnyedebb élet kezdődött a műsrovezető számára, lazább lehet, magát adhatja.TV + Sztárok--A temetését tervezi Angelina Jolie?http://www.life.hu/sztarok/20160910-angelina-jolie-szineszno-a-temeteset-tervezi.htmlAz Oscar-díjas színésznő a hírek szerint már azt is kitalálta, milyen ruhában fog örök nyugalomra térni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.