Börtönbe kerülthet a rapper Coolio

Forrás: AFP/Getty/Frederick M. Brown -
Coolio fegyver börtön sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Coolióra rájár a rúd: ismét lebukott illegális fegyverbirtoklás miatt, így lehet, hogy hamarosan hűvösre kerül a sztár. 

Cooliót a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren kapták rajta a biztonságiak fegyverekkel - írja a US Magazin. A rappernek október 13-án kellett volna megjelenni a bíróságon, de mivel a sztár az államokon kívül turnézik, a meghallgatást elhalasztották. A következő időpont október 26., ha ekkor sem jelenik meg, letartóztatási parancsot adnak ki ellene. Ha pedig bűnösnek találják, három évre is börtönbe kerülhet.

Forrás: AFP/Getty/Frederick M. Brown

Nem ez az első alkalom, hogy a rapper bajba kerül: korábban azért ítélték el, mert fegyvert találtak nála egy járműben, és egyszer kokainbirtoklás miatt is bajba került, ezek miatt a fegyvertartástól is eltiltották.

Ám ez sem riasztotta el a sztárt a fegyverektől: szeptember közepén az egyik koncertjére tartott, amikor rendőrök leszállították a repülőről, mert fegyvert találtak a táskájában, és később be is vallotta, övé volt a fegyver.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.