Gyurcsány Ferenc fotó pornó Simony Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen ismert magyar sztárja a pornóműfjanak Simony Diamond, aki természetesen rengeteg férfi rajongóval rendelkezik. Ő azonban egy magyar politikusért bolondul, méghozzá Gyurcsány Ferencért, akivel közös képet is készített!

Rengeteg férfi szívesen lenne Gyurcsány Ferenc helyében, ugyanis egy hónapja az egyik legnagyobb magyar pornókirálynővel készített közös képet. A fotóval Simony Diamond büszkélkedett el a Facebook-oldalán, ahol a kommentelők kifejtették, remélik, a DK elnöke tudja, milyen szerencsés!

Pornókirálynővel pózolt Gyurcsány Ferenc Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Simony Diamond azonban magát érzi megtiszteltetve, hogy a DK elnökével fotózkodhatott. „Hatalmas megtiszteltetés számomra. Az utolsó igazi miniszterelnökkel, Gyurcsány Ferenccel" - írta a képhez a pornósztár, akinek kinézete egyáltalán nem utalt szakmájára. Meglehetősen visszafogott öltözékben és sminkben időzött a budapesti reptéren. Simony Diamond a Szalonikibe induló járatra várt, hogy Gyurcsány Ferenc hová utazott vagy honnan érkezett, az nem derült ki - írja a Bors. Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője azt mondta, Gyurcsány Ferenc nem tudta, ki a hölgy, de rengeteg emberrel szokott fotózkodni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.