Élő adásban kérte meg szerelme kezét Molnár Zsolt, a TV2 sztárja

Forrás: Fem3 -
TV2 lánykérés Drágám, add az életed! élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban kérte meg szerelme kezét a Drágám, add az életed! abszolút győztese. Megyeri Csilla és Molnár Zsolt az egyik reggeli beszélgetős műsor vendégei voltak, a romantikus férfi a műsor alatt, térden állva hozakodott elő a nagy kérdéssel.

Molnár Zsolt azt már bizonyította, hogy mire képes, hiszen a Drágám, add az életed! adásai alatt rengeteg feladatot kellett teljesítenie. Szerelmével ők lettek a verseny abszolút győztesei, ennek apropóján invitálták őket egy beszélgetésre egy reggeli műsorba. Azt azonban senki nem sejtette, pontosabban szerelme biztosan nem, hogy mire készül a romantikus férfi.

Elő adásban kérte meg szerelme kezét Molnár Zsolt, a TV2 sztárja Forrás: Fem3

Zsolt mindent eltervezett előre: eleinte a vetélkedőben nyújtott teljesítményeikről beszélgettek a két műsorvezetővel, akik később ráterelték a szót a pár jövőbeli terveire. Zsolt ekkor fogott bele mondandójába, amin szerelme nagyon meghatódott.

"Igazából azért is jöttünk most el a műsorba, mert egy meglepetést szeretnék neked, amit a műsor során elmulasztottam"

– kezdte a férfi, akinek párja alig akarta elhinni, hogy tényleg ez történik. "Most én adjam az életem?" – kérdezte találóan, kissé elcsukló hangon Csilla. Szerelme ekkor térdelt le a száz szál rózsával. "Szeretném, ha hozzám jönnél feleségül" – mondta a férfi, amire természetsen Csilla nem is tudott, és nem is akart nemet mondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.