Állítják: Budapesten temethetik el Gábor Zsazsát

Forrás: Northfoto -
temetés Budapest Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életének 99. évében távozott az élők sorából minden idők legismertebb magyar színésznője. Úgy tudni, Gábor Zsazsa halálát szívroham okozta.

Korábban több információ is napvilágot látott a temetés helyszínével kapcsolatban, legutóbb például az, hogy a művésznő nem Magyarországon lesz eltemetve, és hogy az is lehet, Marilyn Monroe mellé kerül majd. Most pedig egy olyan hír terjed, hogy a férje, Frédéric von Anhalt tisztázta az ügyet, és a német Bildnek elárulta, a filmcsillag hamvait Budapestre szállítják.

Gábor Zsazsa tavasszal kórházba került Forrás: Northfoto

A Blikk azt is tudni véli, hogy a gyászszertartás a Los Angeles-i Westwood Village Memorial Parkban lesz. Mint ismeretes, Zsazsa utolsó kívánsága az volt, szállítsák hamvait szülővárosba, Budapestre, és ott helyezzék végső nyugalomra. Reméljük,

özvegye tényleg teljesíti néhai felesége óhaját, mely szerint a színésznő nyughelye édesapja sírja mellett lesz.

Ezzel szemben:

Zsazsa örökbefogadott fia korábban azt nyilatkozta, úgy tudja, hogy nem itthon temetik el a színésznőt, hanem a Pierce Brothers Westwood Memorial Parkban Los Angelesben, közel Marilyn Monroe sírhelyéhez.

"Sajnos a magyarországi temetés valószínűleg nem valósul meg. Már meglátogattunk egy temetőt kint Los Angelesben, azt, ahol Marilyn Monroe is nyugszik. Feltehetőleg ott veszünk majd tőle végső búcsút. A temetés időpontjáról még nincs információm" – mondta a Borsnak Marcus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.