Letartóztatták a szétplasztikázott Jocelyn Wildensteint

Forrás: Getty Images/AFP/Katy Winn -
plasztikai műtét letartóztatás Jocelyn Wildenstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érthetetlen okok miatt támadt Jocelyn Wildenstein a párjának, végül megsebesítette a férfit, ezért letartóztatták.

Jocelyn Wildenstein a rettentően sok plasztikai műtétéről híres, ám most sikerült valami új eseménnyel magára hívni a figyelmet: december 7-én késő este, egyelőre megtámadta kedvesét, Lloyd Klein divattervezőt.

Jocelyn Wildensteint letartóztatták, amiért megtámadta a párját Forrás: Getty Images/AFP/Katy Winn

Először az arcát karmolta össsze, aminek komoly nyomai maradtak, majd ezt követően egy ollóval mellkason szúrta a férfit, aki ezek után kénytelen volt betuszkolni a nőt egy szekrénybe, hogy ne tudjon több kárt tenni benne.

Az események a pár manhattani otthonában történt, ami mellesleg a Trump World Towerben található. A páros 2003 óta van együt, ám Lloyd kijelentte, hogy véget vet a kapcsolatnak, mert Jocelyn egy időzített bomba. - tudta meg a DailyMail.

A férfi elmesélése szerint az asszony azért kelt ki magából, mert Klein túl sok időt töltött a laptopjának nyomogatásával, és nem foglalkozott vele eleget. Első körben ordítani kezdett, hogy fejezze be a számítógépezést,

majd hozzávágott egy égő gyertyát.

Ettől a divattervező érthetően megijedt, kérlelte kedvesét, hogy térjen jobb belátásra, ám a nő csak egyre mérgesebb lett, majd végül körmeivel kezdte karmolni párja arcát.

A lap értesülései szerint letartóztatták a nőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.