Az elhunyt futballista egy héttel a halála előtt tudta meg, apa lesz

Forrás: Instagram/tiaguinhoo94 -
halál Brazil apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas repülőgép- szerencsétlenségben halt meg egy brazil focicsapat majdnem összes tagja. Hétfő este zuhant le a gép, amivel utaztak, mindössze ketten élték túl a csapatból a tragédiát. Nem volt ilyen szerencsés Tiago da Rocha Vieira nevű játékos, aki a halála előtt tudta meg, hogy apa lesz, de a gyermekét sajnos már nem láthatja...

Szívszorító videó járja körbe a közösségi oldalakat. A felvételen az látható, ahogy a brazil focicsapat egyik tagja megtudja, hogy apa lesz. Tiago da Rocha Vieira egy héttel a szörnyűséges tragédia előtt értesült arról, hogy barátnője, Graziele gyermeket vár. A videót a fiatal férfi csapattársai rögzítették: látható, milyen örömmámorban úszik a leendő apuka, aki sajnos már soha nem láthatja kisfiát.

Az elhunyt futballista és barátnője Forrás: Instagram/tiaguinhoo94

Egy héttel később ugyanis lezuhant a Chapecoense csapatát szállító repülőgép, a balesetben rengetegen az életüket vesztették, köztük Tiago da Rocha is. A focista és várandós barátnője két hét múlva ünnepelték volna egy éves évfordulójukat, de már erre sem fog sor kerülni. A futballista szerelme most egy hónapos terhes. A szörnyű veszteség mellett a focista családja úgy érzi, a baba egy valóságos csoda, mert így az elhunyt fiúk egy része velük marad - írja a CNN.

A szexuális erőszakkal vádolt mentős állítja, egy betegéhez sem nyúlthttp://www.life.hu/news/20161201-a-szexualis-eroszakkal-gyanusitott-mentos-egy-betegehez-sem-nyult.htmlSzexuális erőszakkal vádolt meg két mentőst egy fiatal lány, akit rosszullét miatt szállítottak kórházba. A lány állítja, hogy szexuális ajánlatot tettek neki, majd gumikesztyűben tapogatták. A két mentős ártatlannak vallja magát, az ápoló állítja, soha nem nyúlt egyetlen betegéhez sem. NewsOrigoMegölte feleségét a férfi, mielőtt a metró elé ugrotthttp://www.life.hu/news/20161130-megolte-feleseget-a-ferfi-mielott-a-metro-ele-ugrott-az-ecseri-uti-megallonal.htmlReggel az Ecseri úti metrómegállónál a szerelvény elsodort egy 88 éves férfit, aki feltehetőleg öngyilkos akart lenni. Azóta kiderült, hogy öngyilkossági kísélete előtt megölte feleségét. News--Elhunyt a Hawaii Five-O sorozat sztárja, Keo Woolford http://www.life.hu/news/20161130-keo-woolford-a-hawaii-five-o-sorozat-sztarja-meghalt.htmlA 49 éves színész egy hawaii kórházban hunyt el hétfőn, miután 3 nappal korábban stroke-ot kapott. Hawaii Five-O sorozatból ismerhetik a legtöbben, de játékfilmekben is játszott, sőt rendezett is. News--Küldj képeslapot a beteg Jázminnakhttp://www.life.hu/news/20161130-a-beteg-jazmin-minel-tobb-emberto-szeretne-kepeslapot-kapni.htmlSok mindenen ment már keresztül Jázmin az élete során, és még nincs vége. Rendszeresen járnak édesanyjával orvosi vizsgálatokra, többször műtötték is a kislányt, akinek van egy kívánsága az idei ünnepekre: minél több embertől szeretne képeslapot kapni! News--Megérkezik a hó, itt az igazi télhttp://www.life.hu/news/20161130-idojaras-ma-mar-havazni-fog.htmlNem sok kell, hogy beköszöntsön az igazi tél, ma este kaphatunk belőle egy kis ízelítőt. Igazi havazásra is számíthatunk, estére pedig akár nagyobb hótakaró is kialakulhat. News--Így reagált Gyurta Dániel Gyárfás lemondásárahttp://www.life.hu/news/20161130-gyurta-dani-megszolalt.htmlGyárfás Tamás, a MÚSZ elnöke ma reggel lemondott pozíciójáról. A 27 éves sportoló nem hagyta szó nélkül a történteket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.