Kulcsár Edina a tengerparton heverészik, míg pasija vadul edz a stradon

Forrás: Instagram/edinakulcsar -
Kulcsár Edina Miami tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő és kedvese aztán kiélvezik a nyaralásuk minden másodpercét!

Kulcsár Edina és párja, Csuti Miamiban lazulgatnak. Edina meg is mutatta, mennyire élvezik a tengerparton heverészést: a szépség egy olyan szelfit készített, amin ő vadul mosolyog a kameréba, pasija pedig épp edzeget.

Forrás: Instagram/edinakulcsar

Persze mint kiderült, a srác csak viccből csinálta a fekvőtámaszt - Edina ezt meg is írta rajongóinak a képmegosztó oldalán, ahogy arról is tájékoztatta követőit, merre vezet Miamiből az útjuk.

"Utolsó fürdésünk Miami Beachen!...Valószínű elég érdekesen nézhettek ránk a körülöttünk lévő emberek, mert én egy selfie bottal a kezemben szenvedtem, Csuti meg már annyira unta ezt, hogy elkezdett viccből fekvőtámaszozni! Ez éppen az egykezes, amit láthattok tőle! Mivel vizes volt a kezem, így nem tudtam ellenőrizni, hogy milyen képek készültek, illetve én szentül meg voltam győződve, hogy nem működik úgy ez a selfie bot, ahogy kellene, de azért csak nyomkodtam és tovább hülyéskedtünk, hátha... Azt hittem, csak pár képet sikerült készíteni! Aztán amikor meg tudtam nézni, kiderült, hogy vagy 100 fénykép lett, ráadásul elég viccesek!

Nálunk most 9 óra múlt! Reggelizünk, pakolunk és továbbállunk! Egy közel 600 kilóméteres kis út áll előttünk, ami egészen Tampáig fog vezetni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.