Két kisgyereket gázoltak el újév napján

Forrás: Facebook/Helina Patel, Michala Kotlarova -
gázolás halál letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 12 és egy 11 éves gyermeket gázoltak el az úttesten, akik kézenfogva próbáltak áthaladni az út egyik oldaláról a másikra. A vizsgálat még zajlik az ügyükben. 

A 12 éves Helinä Kotlarovát, és unokatestvérét, a 11 éves Zaneta Krokovát egy Volkswagen Golf típusú autóval gázoltak el Manchesterben, újév napján.

Helinä Kotlarova, és unokatestvére, Zaneta Krokova Forrás: Facebook/Helina Patel, Michala Kotlarova

A 12 éves lány tragikus módon életét vesztette, a másik kislányt jelenleg is kórházban kezelik, az orvosok életéért küzdenek. A gyerekek boltba indultak, ahonnan már nem tértek vissza. A gázolást követően a sofőr továbbhajtott, ezért nem tudni még, ki lehet az elkövető- írta meg a Mirror.

A rendőrök 5 férfit tartóztattak le a bűncselekmény kapcsán, akik 18, 23, 38, 49, és 59 évesek.

A család többi tagja sokkot kapott a tragédia után, nagyon várják, hogy végre szembesíthessék a tettest a bűneivel. Az elkövető sok év börtönre számíthat, ugyanis cserbenhagyás és emberölés miatt is felelnie kell a bíróság előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.